香港巴士論壇

Hong Kong Bus Forum
InfoLink by HKBRDA
現在的時間是 2024年3月29日 05:46:22

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

會員註冊資訊
歡迎來到香港巴士論壇。本壇是香港其中一個主要的交通討論區,亦是全港最具規模的 Der Omnibussimulator (OMSI) 討論區。請隨便瀏覽各板面,體驗討論。若有興趣加入本壇參與討論,歡迎隨時註冊帳戶,既簡單又方便。

[ 申請方法 ]

重要事項

圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
圖檔 圖檔
圖檔

發表新文章 這個主題已被鎖定,您不能編輯或回覆這個主題。  [ 5 篇文章 ] 
發表人 內容

(u#9760)
 文章主題 : 整唔完嘅躉
文章發表於 : 2016年4月19日 14:48:30  (p#2820825)
離線
在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資
會員
頭像

錢包: 0.07 明彩 
攝影器材: Fujifilm XF10
圖檔
好似整咗四年..哈哈
其實每次開ZM都執咗唔少嘢..每次都係搞下車身比例
務求令佢更似真車
呢到究竟仲有幾多四位數字會員編號嘅朋友呢 :P

本文章評分: +2

評分:
會員時間評分評語
AL23.2016年4月20日 21:34:31+1
Chickenwings2016年4月23日 17:13:56+1

2Thanks 文章#1
回頂端
 個人資料  

(u#25337)
 文章主題 : Re: 整唔完嘅躉
文章發表於 : 2016年4月19日 16:53:17  (p#2820832)
離線
在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資在論壇有 12 年年資
會員

錢包: 2.06 明彩 
攝影器材: Nikon D5100+AF-S DX NIKKOR 18-55mm 3.5-5.6G+Canon EOS 350D+Panasonic DMC-FS7
師兄竟然仲肯整mm2野 #adore#
我自己整果部HA6739同LV8077一早就比我放咗入冰格雪 [banghead] [banghead]
認真果樣
個人覺得車頭車牌位好似低咗少少
而家個位置怪怪地
BTW 加油

文章#2
回頂端
 個人資料  

(u#21227)
文章發表於 : 2016年4月19日 23:46:37  (p#2820878)
離線
在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資在論壇有 13 年年資
會員
頭像

錢包: 157.88 明彩 
攝影器材: NIKON D90
應該話今時今日仲有幾多人會玩MM2?
我連隻碟都唔知放左係邊了

文章#3
回頂端
 個人資料  

(u#6111)
文章發表於 : 2016年4月24日 18:35:58  (p#2821370)
離線
在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資
會員

錢包: 12.64 明彩 
HN9036 on 2016年4月19日 23:46:37:應該話今時今日仲有幾多人會玩MM2?
我連隻碟都唔知放左係邊了

始終某d車型同路線MM2先有得玩
有時都仲會玩下ge

p.s 四位數字會員編號揮手

文章#4
回頂端
 個人資料  

(u#10926)
文章發表於 : 2016年4月24日 23:10:47  (p#2821393)
離線
在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資
會員
頭像

錢包: 65.38 明彩 
乜字頭都唔重要啦 3字頭5位數都係admin級

以前MM2希望玩既開門改路線上客D行人唔會閃避你架巴士,而家OMSI通通做到,反而整車既人少過以前

.f.My Page: KS Lab
My Flickr

文章#5
回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 這個主題已被鎖定,您不能編輯或回覆這個主題。  [ 5 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個板面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個板面發表主題
不能 在這個板面回覆主題
不能 在這個板面編輯您的文章
不能 在這個板面刪除您的文章
可以 在這個板面上傳附加檔案

前往 :