Corgi Trident

文章發表於 : 2012年1月27日 00:29:30
dKK
圖檔

圖檔

Re: Corgi Trident

文章發表於 : 2012年1月27日 15:41:31
魔法先生 Super Bus
有一樣野我到依家都唔係好明,
架 ATR1 嘅 Fleet number 只係印左 ATR, 冇左個 1 字,
到底係 Corgi 出果陣出錯印漏左, 定係真車有一段時間真係咁...?

文章發表於 : 2012年1月27日 16:36:56
jeremylau0822
呢個問題我都有諗過..........
不過...............我果架ATR1就冇呢個問題.....因為我自己幫佢印返個"ATR1"水貼上去............哈哈!!

文章發表於 : 2012年1月27日 17:58:22
X962
真車好似未試過,一出牌就係ATR1

文章發表於 : 2012年1月27日 19:02:47
G
都有一段時間係就咁 ATR
圖檔
(from gakei.com)

文章發表於 : 2012年1月27日 21:34:39
PC 2872
我又跟下先 :P
圖檔

我個人覺得龍運同城巴機場快線色正好多 #good#

文章發表於 : 2012年1月28日 01:12:07
~ 馬 鞍 山 礦 工 ~
PC 2872 :我又跟下先 :P
http://i831.photobucket.com/albums/zz23 ... G_1856.jpg

真係想架ATR新模出白色果架龍運 #good#
咁多年都等唔到呢架咁有特色既廣告出模型

文章發表於 : 2012年1月28日 12:41:33
PC 2872
《 KODA KUMI 》 :
http://i831.photobucket.com/albums/zz23 ... G_1856.jpg

真係想架ATR新模出白色果架龍運 #good#
咁多年都等唔到呢架咁有特色既廣告出模型

我都好想佢出, 但唯一不足就係新模始終都唔夠CORGI個隻咁神

文章發表於 : 2012年1月28日 19:16:59
MAN A51

換軨後像真好多 #good#