香港巴士論壇

Hong Kong Bus Forum
InfoLink by HKBRDA
現在的時間是 2024年4月23日 17:32:31

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

會員註冊資訊
歡迎來到香港巴士論壇。本壇是香港其中一個主要的交通討論區,亦是全港最具規模的 Der Omnibussimulator (OMSI) 討論區。請隨便瀏覽各板面,體驗討論。若有興趣加入本壇參與討論,歡迎隨時註冊帳戶,既簡單又方便。

[ 申請方法 ]
Rules

重要事項

圖檔

發表新文章 回覆主題  [ 77 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁
發表人 內容

(u#4714)
 文章主題 : Re: EU260 試車後感及車內內籠相 (多相)
文章發表於 : 2008年6月28日 12:49:56  (p#1437432)
離線
在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資
會員

錢包: 0 明彩 
plaxtonl :星期一會講廠同操線﹗但係唔會用訓練車﹗講o左係會用搵食車去操o架喇﹗

*講廠我都唔使周圍去…我係沙廠o架嘛,最多都係出站頭﹗

錯喇,當你一出黎,如果響人地地頭壞車,有機會叫你去佢地廠度換車架,果時我做新仔果時去過屯門,上水廠呢..

文章#61
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2221)
 文章主題 : Re: EU260 試車後感及車內內籠相 (多相)
文章發表於 : 2008年6月28日 13:07:39  (p#1437441)
離線
在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資
會員
頭像

錢包: 182.08 明彩 
後備 :錯喇,當你一出黎,如果響人地地頭壞車,有機會叫你去佢地廠度換車架,果時我做新仔果時去過屯門,上水廠呢..

仲要去D維修站巡下...

文章#62
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#6286)
 文章主題 : Re: EU260 試車後感及車內內籠相 (多相 + Floor plan 圖)
文章發表於 : 2008年6月28日 13:10:23  (p#1437442)
離線
在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資
會員
頭像

馬鞍山出市區.. :o
條線係唔係8 字頭?
真係好鬼死想坐你車 ..

文章#63
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#68)
文章發表於 : 2008年6月28日 22:54:05  (p#1437803)
離線
在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資
會員
頭像

錢包: 97.16 明彩 
攝影器材: Pentax K-x
後備 :錯喇,當你一出黎,如果響人地地頭壞車,有機會叫你去佢地廠度換車架,果時我做新仔果時去過屯門,上水廠呢..

今日問過,唔會喎﹗因為我沙田廠,架車係唔係都係返o黎沙田廠換﹗
唔似得 U 廠有幾個廠﹗

TSANG :仲要去D維修站巡下...

得兩個o者,一個大圍,一個烏溪沙﹗

板友 :馬鞍山出市區.. :o
條線係唔係8 字頭?

係﹗ 8_C,慢慢估下或者7月中後每條線撞下我啦~ :P

文章#64
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#6286)
 文章主題 : Re: EU260 試車後感及車內內籠相 (多相 + Floor plan 圖)
文章發表於 : 2008年6月28日 23:02:21  (p#1437809)
離線
在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資
會員
頭像

plaxtonl :
板友 :馬鞍山出市區.. :o
條線係唔係8 字頭?

係﹗ 8_C,慢慢估下或者7月中後每條線撞下我啦~ :P

我已經知邊條
經我學校門口喎.. :mrgreen:
睇下見唔見到你..

文章#65
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#68)
 文章主題 : Re: [精華:巴士貼圖]EU260 試車後感及車內內籠相 (多相 + 座位圖 + 車內拍攝行車片段)
文章發表於 : 2008年6月28日 23:42:04  (p#1437855)
離線
會員
頭像

http://hk.youtube.com/watch?v=GLCTAaXcFpU

2008年6月28日,EU260 用作接載學員由火炭車廠返回沙田車廠。

文章#66
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#11971)
 文章主題 : Re: [精華:巴士貼圖]EU260 試車後感及車內內籠相 (多相 + 座位圖 + 車內拍攝行車片段)
文章發表於 : 2008年6月28日 23:45:32  (p#1437857)
離線
在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資
會員

錢包: -38.300 明彩 
我今日下午~4PM見到EU260入大圍MTR :D

文章#67
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#68)
文章發表於 : 2008年6月28日 23:47:51  (p#1437859)
離線
會員
頭像

903 :我今日下午~4PM見到EU260入大圍MTR :D

今日係我組另外兩位同事渣~
我今日上午渣 EJ4474,下午就渣返架掛牌 3N 去操o左兩轉 85K

文章#68
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#11971)
文章發表於 : 2008年6月29日 10:45:51  (p#1438028)
離線
在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資在論壇有 17 年年資
會員

錢包: -38.300 明彩 
plaxtonl :
903 :我今日下午~4PM見到EU260入大圍MTR :D

今日係我組另外兩位同事渣~
我今日上午渣 EJ4474,下午就渣返架掛牌 3N 去操o左兩轉 85K

E~~我上午都見到EJ4474 bor :D 又係o係大圍。
唔知佢勁唔勁呢?

文章#69
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#3536)
文章發表於 : 2008年6月29日 12:57:23  (p#1438067)
離線
在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資
行政及文書助理
行政及文書助理
頭像

錢包: 63.23 明彩 
903 :E~~我上午都見到EJ4474 bor :D 又係o係大圍。
唔知佢勁唔勁呢?

4474 行唔郁嫁喎

文章#70
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#1829)
文章發表於 : 2008年6月29日 13:12:20  (p#1438074)
離線
會員

錢包: 3.41 明彩 
EK1557 :
903 :E~~我上午都見到EJ4474 bor :D 又係o係大圍。
唔知佢勁唔勁呢?

4474 行唔郁嫁喎
唔係掛, 而家真係差左咁多? 掛38果陣好好力的 :lol:

文章#71
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#135)
文章發表於 : 2008年6月29日 14:48:27  (p#1438109)
離線
會員

馬鞍山出市區8_c唔經油尖旺,係得86C同89C,
好容易撞啫!

文章#72
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#12377)
文章發表於 : 2008年6月29日 18:26:34  (p#1438238)
離線
在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資在論壇有 16 年年資
會員
頭像

錢包: 57.21 明彩 
唔通奇哥會渣86c :D

到時日日都係學校門口見到 :lol:

文章#73
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#68)
文章發表於 : 2008年6月29日 20:38:14  (p#1438301)
離線
會員
頭像

唔知佢勁唔勁呢?

都唔錯,架車無 EU260 咁 chok,但係軑較重,同埋 Brake 無咁好,細細腳無反應,大大腳就好應﹗

EK1557 :4474 行唔郁嫁喎

行唔郁?輕易上 60,仲俾阿 Sir 叫我唔好渣咁快…

文章#74
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#4714)
文章發表於 : 2008年6月29日 20:54:49  (p#1438309)
離線
會員

plaxtonl :今日問過,唔會喎﹗因為我沙田廠,架車係唔係都係返o黎沙田廠換﹗
唔似得 U 廠有幾個廠﹗

係喎,你地係18日,我地係24日,所以我地會走下其他廠呢..

plaxtonl :係﹗ 8_C,慢慢估下或者7月中後每條線撞下我啦~ :P

我又駛唔駛黎撞下你...? :)

文章#75
回頂端
 個人資料  
引用回覆  
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 77 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123456  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個板面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客

不能 在這個板面發表主題
不能 在這個板面回覆主題
不能 在這個板面編輯您的文章
不能 在這個板面刪除您的文章
可以 在這個板面上傳附加檔案

前往 :