香港巴士論壇

Hong Kong Bus Forum
InfoLink by HKBRDA
現在的時間是 2024年3月29日 21:41:59

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

會員註冊資訊
歡迎來到香港巴士論壇。本壇是香港其中一個主要的交通討論區,亦是全港最具規模的 Der Omnibussimulator (OMSI) 討論區。請隨便瀏覽各板面,體驗討論。若有興趣加入本壇參與討論,歡迎隨時註冊帳戶,既簡單又方便。

[ 申請方法 ]
Rules

重要事項

圖檔

發表新文章 回覆主題  [ 29 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容

(u#2850)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年9月11日 23:39:59  (p#937611)
離線
在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資
會員

錢包: 54.39 明彩 
AD1@18 :
新巴8號仔 :
AD1@18 :想問一問篇文係咪樓主本人自己寫

龍頭大老,你又灌水?

你灌水姐

我只係想知道來源出處
正係本人既文章~

文章#16
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#4580)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年9月11日 23:40:15  (p#937613)
離線
在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資在論壇有 19 年年資
會員

錢包: 233.36 明彩 
攝影器材: Canon EOS 450D
請勿罵戰和發表沒有意義文章,
thanks

To 樓主:
係咪出左1-4集??
可唔可以PM果幾條link 比我,thanks

文章#17
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2850)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年9月11日 23:49:28  (p#937636)
離線
在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資在論壇有 20 年年資
會員

天空之神 :請勿罵戰和發表沒有意義文章,
thanks

To 樓主:
係咪出左1-4集??
其實因為1至4篇係之前既舊版BF貼過,
但係我已經搵唔番D文。

分別係第一篇 2A
第二篇 2M
第三篇 20
同第四篇既 N8

文章#18
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#7863)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年9月11日 23:59:58  (p#937648)
離線
在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資在論壇有 18 年年資
會員

錢包: 50 明彩 
1032~HW1045 :
thanks

To 樓主:
係咪出左1-4集??
但係我已經搵唔番D文。

分別係第一篇 2A
第二篇 2M
第三篇 20
同第四篇既 N8

N8果篇真係搵唔番?

文章#19
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2850)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年9月12日 00:14:53  (p#937663)
離線
會員

新巴8號仔 :
thanks

To 樓主:
係咪出左1-4集??
但係我已經搵唔番D文。

分別係第一篇 2A
第二篇 2M
第三篇 20
同第四篇既 N8

N8果篇真係搵唔番?
你或者花D心機搵下舊BF既BACK UP.....

因為我都好想搵得番

文章#20
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#504)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年9月12日 00:18:21  (p#937671)
離線
在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資
會員

錢包: 0.02 明彩 
新巴8號仔 :
thanks

To 樓主:
係咪出左1-4集??
但係我已經搵唔番D文。

分別係第一篇 2A
第二篇 2M
第三篇 20
同第四篇既 N8

N8果篇真係搵唔番?

因為我都好想搵得番

我搵到第7集.....
http://generic.hkbf.org/viewtopic.php?t ... 4%40%B6%B0

文章#21
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2850)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年9月12日 00:37:53  (p#937687)
離線
會員

訪客 :
新巴8號仔 :
thanks

To 樓主:
係咪出左1-4集??
但係我已經搵唔番D文。

分別係第一篇 2A
第二篇 2M
第三篇 20
同第四篇既 N8

N8果篇真係搵唔番?

因為我都好想搵得番

我搵到第7集.....
http://generic.hkbf.org/viewtopic.php?t ... 4%40%B6%B0
太古王都既第二篇:

http://generic.hkbf.org/viewtopic.php?t=216551

文章#22
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2675)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年10月29日 21:06:25  (p#985935)
離線
會員

錢包: -2.400 明彩 
最記得果時 lv165-167
同埋後期架SF30?
我試過 坐LV167坐到連後2車都追過 成程都唔到2波

同時 都坐過架LV165壤車

仲有架DM1個司機 (個掛牌司機

渣車成程中下中下
係東廊左邊貼住 (或者過左左邊條白條黎行.....

當年84仲有遊河路線添.哈哈

84S當年派過架VA2X
仲有個電牌有時會出興東村...

文章#23
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2850)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年10月29日 21:53:06  (p#986051)
離線
會員

Xby :最記得果時 lv165-167
同埋後期架SF30?

渣車成程中下中下

而家都係~~

文章#24
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#270)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年10月29日 23:34:44  (p#986220)
離線
在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資在論壇有 21 年年資
會員

錢包: 375.47 明彩 
攝影器材: 不重要,非器材先決
同埋後期架SF30?

渣車成程中下中下

而家都係~~

84S 一開始已經係「興東邨→經:柴灣道」

文章#25
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2850)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年10月30日 12:12:19  (p#986605)
離線
會員

ccicoltd :
同埋後期架SF30?

渣車成程中下中下

而家都係~~

84S 一開始已經係「興東邨→經:柴灣道」
唔知係咪記錯,
好似出過西灣河~~

文章#26
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2850)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年10月30日 12:58:38  (p#986638)
離線
會員

同埋後期架SF30?

渣車成程中下中下

城新冇掛牌,
唔好亂嗡

字軌做84S亦只應有DM2

文章#27
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#270)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年10月30日 13:16:50  (p#986654)
離線
會員

錢包: 375.47 明彩 
攝影器材: 不重要,非器材先決
1032~HW1045 :字軌做84S亦只應有DM2

係,再之前無記錯則是 SF9

文章#28
回頂端
 個人資料  
引用回覆  

(u#2675)
 文章主題 :
文章發表於 : 2006年10月31日 06:58:34  (p#987838)
離線
會員

錢包: -2.400 明彩 
同埋後期架SF30?

渣車成程中下中下

城新冇掛牌,
唔好亂嗡

字軌做84S亦只應有DM2

sorry係字軌司機

文章#29
回頂端
 個人資料  
引用回覆  
顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 29 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個板面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個板面發表主題
不能 在這個板面回覆主題
不能 在這個板面編輯您的文章
不能 在這個板面刪除您的文章
可以 在這個板面上傳附加檔案

前往 :